Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rudderless

Rudderless

15/11/2016 | Flixfilm

Se Rudderless på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Comedy, Drama, Music
Instruktør: William H. Macy
Skuespillere: Miles Heizer, Aly Lovelace, Billy Crudup, Casey Twenter
Spilletid: 105 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: Sam er sønderknust over sin søns død og synger sønnens sange på den lokale bar, men da de begynder at blive populære, hævder Sam at have skrevet sangene selv.


Se Rudderless på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkRudderless havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Rudderless ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Rudderless herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Rudderless er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rudderless stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar