Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rudderless

Rudderless

15/11/2016 | Flixfilm

Rudderless på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Comedy, Drama, Music
Instruktion: William H. Macy
Skuespillere: Billy Crudup, Anton Yelchin, Felicity Huffman
Spilletid: 105 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Sam er sønderknust over sin søns død og synger sønnens sange på den lokale bar, men da de begynder at blive populære, hævder Sam at have skrevet sangene selv.

Rudderless havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Rudderless på YouTube.Se Rudderless på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Rudderless ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rudderless stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Rudderless, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Rudderless er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar