Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Rudy

01/05/2021 | Flixfilm

Se Rudy på Netflix

Indspilningsår: 1993
Genre: Biography, Drama, Sport
Instruktør: David Anspaugh
Skuespillere: Sean Astin, Jon Favreau, Ned Beatty, Greta Lind
Spilletid: 114 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Den spinkle Rudy drømmer om at komme på universitetsholdet i amerikansk fodbold og endelig lykkes det ham at træne med skoleholdet.

Rudy havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Rudy på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Rudy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rudy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Rudy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Rudy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar