Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Rudy

01/05/2021 | Flixfilm

Rudy på Netflix

Produktionsår: 1993
Genre: Biography, Drama, Sport
Instruktion: David Anspaugh
Skuespillere: Sean Astin, Jon Favreau, Ned Beatty
Spilletid: 114 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Den spinkle Rudy drømmer om at komme på universitetsholdet i amerikansk fodbold og endelig lykkes det ham at træne med skoleholdet.

Rudy havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Rudy på YouTube.Se Rudy på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Rudy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rudy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Rudy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Rudy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar