Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Rugal

24/05/2020 | Flixfilm

Rugal på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Action, Crime, Sci-Fi
Instruktion: N/A
Skuespillere: Choi Jin-Hyuk, Dong-Hyuk Cho, Hye-in Jeong
Spilletid: 33S min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 6.2

Handling: En politibetjent, der mister alt til en kriminel organisation, søger hævn, da han får særlige evner takket være bioteknologi.Se Rugal på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Rugal (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 24. maj, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Rugal på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Rugal (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rugal (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Rugal, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Rugal er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar