Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Rugal

24/05/2020 | Flixfilm

Se Rugal på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Action, Crime, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Choi Jin-Hyuk, Dong-Hyuk Cho, Hye-in Jeong, Min-Sang Kim
Spilletid: 60 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: En politibetjent, der mister alt til en kriminel organisation, søger hævn, da han får særlige evner takket være bioteknologi.


Se Rugal på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Rugal (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 24. maj, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Rugal (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Rugal:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Rugal er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rugal (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar