Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rugantino

Rugantino

31/03/2021 | Flixfilm

Se Rugantino på Netflix

Indspilningsår: 1973
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Pasquale Festa Campanile
Skuespillere: Adriano Celentano, Claudia Mori, Toni Ucci, Maria Grazia Spina
Spilletid: 110 min
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 6.0

Handling: Den tankeløse Rugantino efterstræber en kvinde, der er gift med en voldsomt jaloux mand, uden at tænke på alle de konsekvenser, som hans handlinger kan medføre.

Rugantino havde premiere på Netflix Danmark den 31. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Rugantino på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Rugantino ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rugantino stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Rugantino, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Rugantino er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar