Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rugrats in Paris: The Movie

Rugrats in Paris: The Movie

24/08/2016 | Flixfilm

Rugrats in Paris: The Movie på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Rollingerne går til filmen og besøger Paris, da Mr. Pickles må reparere en gigantisk robot i forlystelsesparken EuroReptarland.

Rugrats in Paris: The Movie havde premiere på Netflix Danmark den 24. august, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Rugrats in Paris: The Movie på YouTube.Se Rugrats in Paris: The Movie på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Rugrats in Paris: The Movie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rugrats in Paris: The Movie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Rugrats in Paris: The Movie, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Rugrats in Paris: The Movie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar