Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rules Don’t Apply

Rules Don’t Apply

27/03/2021 | Flixfilm

Rules Don’t Apply på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En naiv pige i 1950'ernes Hollywood drømmer om at blive stjerne. En romance med en charmerende chauffør kompliceres af hendes excentriske chef Howard Hughes.

Rules Don’t Apply havde premiere på Netflix Danmark den 27. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Rules Don’t Apply på YouTube.Se Rules Don’t Apply på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Rules Don’t Apply ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rules Don’t Apply stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Rules Don’t Apply, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Rules Don’t Apply er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar