Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rules Don’t Apply

Rules Don’t Apply

27/03/2020 | Flixfilm

Se Rules Don’t Apply på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: En naiv pige i 1950'ernes Hollywood drømmer om at blive stjerne. En romance med en charmerende chauffør kompliceres af hendes excentriske chef Howard Hughes.


Se Rules Don’t Apply på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkRules Don’t Apply havde premiere på Netflix Danmark den 27. marts, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Rules Don’t Apply ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Rules Don’t Apply herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Rules Don’t Apply er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rules Don’t Apply stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar