Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rules of Engagement

Rules of Engagement

01/12/2013 | Flixfilm

Se Rules of Engagement på Netflix

Indspilningsår: 2000
Genre: Drama, Thriller, War
Instruktør: William Friedkin
Skuespillere: Tommy Lee Jones, Samuel L. Jackson, Guy Pearce, Ben Kingsley
Spilletid: 128 min
Land: UK, Germany, Canada, USA
Sprog: English, Arabic
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: En advokat forsvarer en officer på anklagebænken for bestilling sine tropper at skyde på civile, efter at de stormede en amerikanske ambassade i et tredje verdens land.


Se Rules of Engagement på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkRules of Engagement havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Rules of Engagement ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Rules of Engagement herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Rules of Engagement er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rules of Engagement stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar