Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rules of the Game

Rules of the Game

14/08/2022 | Flixfilm

Rules of the Game på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Thriller
Instruktion: N/A
Skuespillere: Maxine Peake, Susan Wokoma, Rakhee Thakrar
Spilletid: 44S min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Siden Middelalderen har indbyggerne i en lille by haft tradition for at mødes omkring en stor fodboldkamp med tusindvis af spillere og flere kilometer mellem målene.

Rules of the Game havde premiere på Netflix Danmark den 14. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Rules of the Game på YouTube.Se Rules of the Game på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Rules of the Game ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rules of the Game stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Rules of the Game, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Rules of the Game er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar