Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Rumble

15/09/2017 | Flixfilm

Rumble på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Short, Drama, Sport
Instruktion: Matthew Hopper
Skuespillere: Alexander Shenton, John Macdonald, Joshua Nixon-Hill
Spilletid: 19 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: En tidligere MMA-mester, der nu fikser kampe i Mexico, skal vinde en sidste kamp for at redde sin kæreste, som er blevet kidnappet af mafiaen.Se Rumble på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Rumble havde premiere på Netflix Danmark den 15. september, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Rumble på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Rumble ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rumble stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Rumble, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Rumble er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar