Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rumor Has It

Rumor Has It

01/12/2020 | Flixfilm

Se Rumor Has It på Netflix

Indspilningsår: 2005
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Rob Reiner
Skuespillere: Jennifer Aniston, Kevin Costner, Shirley MacLaine, Mark Ruffalo
Spilletid: 97 min
Land: USA, Germany, Australia
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 5.5

Handling: Sarah Huttinger tager til sin søsters bryllup i Californien, hvor hendes bedstemor gemmer på sladder, der ændrer hendes liv.

Rumor Has It (Rygtet siger ...) havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Rumor Has It på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Rumor Has It (Rygtet siger ...) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rumor Has It stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Rumor Has It, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Rumor Has It (Rygtet siger ...) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar