Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rumspringa

Rumspringa

29/04/2022 | Flixfilm

Rumspringa på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Comedy
Instruktion: Mira Thiel
Skuespillere: Timur Bartels, Matthias Bundschuh, João Kreth d'Orey
Spilletid: 101 min
Land: Germany
Sprog: German
IMDb-karakter: 5.4

Handling: En ung amishmand rejser til Berlin på et overgangsritual for at finde sine rødder, udforske andre måder at leve på, forelske sig — og stå over for en stor beslutning.

Rumspringa havde premiere på Netflix Danmark den 29. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Rumspringa på YouTube.Se Rumspringa på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Rumspringa ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rumspringa stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Rumspringa, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Rumspringa er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar