Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Run All Night

Run All Night

01/12/2020 | Flixfilm

Run All Night på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktion: Jaume Collet-Serra
Skuespillere: Liam Neeson, Ed Harris, Joel Kinnaman
Spilletid: 114 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Gangsteren Jimmy må genopfriske sine dødbringende evner, da hans fremmedgjorte søn kommer på kant med Jimmys tidligere chef, som også er hans bedste ven.

Run All Night havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Run All Night på YouTube.Se Run All Night på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Run All Night ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Run All Night stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Run All Night, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Run All Night er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar