Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Run All Night

Run All Night

10/02/2016 | Flixfilm

Se Run All Night på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Action, Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Jaume Collet-Serra
Skuespillere: Liam Neeson, Ed Harris, Joel Kinnaman, Boyd Holbrook
Spilletid: 114 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: Gangsteren Jimmy må genopfriske sine dødbringende evner, da hans fremmedgjorte søn kommer på kant med Jimmys tidligere chef, som også er hans bedste ven.


Se Run All Night på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkRun All Night havde premiere på Netflix Danmark den 10. februar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Run All Night ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Run All Night herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Run All Night er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Run All Night stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar