Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Run for the Money

Run for the Money

15/11/2022 | Flixfilm

Run for the Money på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Game-Show, Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: Win Morisaki, Hayato Sano, Jirô Satô
Spilletid: N/A
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 8.1

Handling: I et kapløb med tiden forsøger kendte deltagere desperat at udmanøvrere sortklædte jægere for at vinde en pengepræmie, der bliver større og større.

Run for the Money (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Run for the Money på YouTube.Se Run for the Money på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Run for the Money (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Run for the Money (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Run for the Money, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Run for the Money er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar