Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Run & Gun

Run & Gun

14/06/2023 | Flixfilm

Run & Gun på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En tidligere forbryder tvinges til at acceptere en sidste opgave og må konfrontere sin voldelige fortid for at besejre sine luskede arbejdsgivere og beskytte sin familie.Se Run & Gun på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Run & Gun havde premiere på Netflix Danmark den 14. juni, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Run & Gun på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Run & Gun ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Run & Gun stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Run & Gun, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Run & Gun er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar