Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Run To Ground

Run To Ground

14/07/2022 | Flixfilm

Run To Ground på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Tre mennesker i en europæisk by konfronterer deres personlige rædsler – et forsvundet barn, en stalker og en morder – under jagten på en farlig flygtning.

Run To Ground havde premiere på Netflix Danmark den 14. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Run To Ground på YouTube.Se Run To Ground på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Run To Ground ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Run To Ground stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Run To Ground, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Run To Ground er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar