Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Run

01/06/2022 | Flixfilm

Run på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Mystery, Thriller
Instruktion: Aneesh Chaganty
Skuespillere: Sarah Paulson, Kiera Allen, Sara Sohn
Spilletid: 90 min
Land: United States, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Teenageren Chloe længes efter frihed efter flere års isolation og medicinsk behandling og mistænker sin mor for at holde hende tilbage – og gemme på dystre hemmeligheder.Se Run på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Run havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Run på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Run ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Run stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Run, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Run er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar