Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Runaway Bride

Runaway Bride

01/01/2016 | Flixfilm

Se Runaway Bride på Netflix

Indspilningsår: 1999
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Garry Marshall
Skuespillere: Julia Roberts, Richard Gere, Joan Cusack, Hector Elizondo
Spilletid: 116 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Beskrivelse: Det slår gnister, da en journalist skriver en ensidig, mandschauvinistisk historie om en brud, der er bange for at binde sig og har forladt tre mænd ved alteret.


Se Runaway Bride på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkRunaway Bride havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Runaway Bride ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Runaway Bride herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Runaway Bride er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Runaway Bride stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar