Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Runaway Jury

Runaway Jury

24/01/2017 | Flixfilm

Se Runaway Jury på Netflix

Indspilningsår: 2003
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Gary Fleder
Skuespillere: John Cusack, Gene Hackman, Dustin Hoffman, Rachel Weisz
Spilletid: 127 min
Land: USA
Sprog: English, French, Italian
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: Nick Easter bliver medlem af juryen i en skelsættende sag mod en våbenproducent og forsøger som formand at påvirke de øvrige nævninge.


Se Runaway Jury på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkRunaway Jury havde premiere på Netflix Danmark den 24. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Runaway Jury ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Runaway Jury herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Runaway Jury er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Runaway Jury stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar