Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Running for my Truth: Alex Schwazer

Running for my Truth: Alex Schwazer

14/04/2023 | Flixfilm

Running for my Truth: Alex Schwazer på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Efter at være blevet udelukket for doping får den olympiske medaljevinder i kapgang Alex Schwazer en af sine anklagere til at hjælpe ham med at gøre comeback.Se Running for my Truth: Alex Schwazer på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Running for my Truth: Alex Schwazer (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 14. april, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Running for my Truth: Alex Schwazer på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Running for my Truth: Alex Schwazer (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Running for my Truth: Alex Schwazer (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Running for my Truth: Alex Schwazer, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Running for my Truth: Alex Schwazer er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar