Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Running Free

Running Free

15/12/2013 | Flixfilm

Se Running Free på Netflix

Indspilningsår: 1999
Genre: Adventure, Drama, Family, History, War
Instruktør: Sergei Bodrov
Skuespillere: Chase Moore, Maria Geelbooi, Arie Verveen, Jan Decleir
Spilletid: 81 min
Land: USA, France, South Africa
Sprog: English, Russian
IMDb-karakter: 5.8

Beskrivelse: Hingsteføllet Lucky fødes på et skib, der er fyldt med arbejdsheste. Da hestene bliver nødt til at svømme i land, bliver Lucky adskilt fra sin mor.


Se Running Free på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkRunning Free havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Running Free ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Running Free herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Running Free er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Running Free stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar