Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Running Man

Running Man

01/01/2021 | Flixfilm

Running Man på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Game-Show
Instruktion: Tony Yan
Skuespillere: Chao Deng
Spilletid: N/A
Land: China
Sprog: Chinese
IMDb-karakter: 3.6

Handling: Med håb om at bringe den ultimative præmie hjem, samles en gruppe konkurrenter til et mesterskab - og opdager hvem der er venner og fjender!

Running Man (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Running Man på YouTube.Se Running Man på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Running Man (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Running Man (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Running Man, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Running Man er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar