Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Running Wild

Running Wild

01/07/2019 | Flixfilm

Se Running Wild på Netflix

Indspilningsår: 1998
Genre: Drama
Instruktør: Timothy Bond
Skuespillere: Gregory Harrison, Lori Hallier, Cody Jones, Brooke Nevin
Spilletid: 88 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Beskrivelse: På en rejse til Zimbabwe for at studere elefanter bliver en pensioneret major fra flyvevåbenet og hans to børn involveret i kampen for at stoppe organiseret krybskytteri.


Se Running Wild på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkRunning Wild havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Running Wild ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Running Wild herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Running Wild er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Running Wild stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar