Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Running Wild

Running Wild

01/07/2019 | Flixfilm

Running Wild på Netflix

Produktionsår: 1998
Genre: Drama
Instruktion: Timothy Bond
Skuespillere: Gregory Harrison, Lori Hallier, Cody Jones
Spilletid: 88 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Handling: På en rejse til Zimbabwe for at studere elefanter bliver en pensioneret major fra flyvevåbenet og hans to børn involveret i kampen for at stoppe organiseret krybskytteri.Se Running Wild på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Running Wild havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Running Wild på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Running Wild ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Running Wild stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Running Wild, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Running Wild er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar