Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Running Wild

Running Wild

28/04/2017 | Flixfilm

Se Running Wild på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Drama, Western
Instruktør: Alex Ranarivelo
Skuespillere: Christina Moore, Sharon Stone, Tommy Flanagan, Jason Lewis
Spilletid: 99 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 5.9

Beskrivelse: Samtidig med at en enke passer sin flok af vilde heste, prøver hun at beskytte et rehabiliteringsprogram, hun kører på sin gård, mod en aktivist med en dagsorden.


Se Running Wild på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkRunning Wild (Vilde Heste) havde premiere på Netflix Danmark den 28. april, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Running Wild (Vilde Heste) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Running Wild herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Running Wild (Vilde Heste) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Running Wild stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar