Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » RuPaul’s Drag Race: All Stars

RuPaul’s Drag Race: All Stars

09/10/2020 | Flixfilm

Se RuPaul’s Drag Race: All Stars på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Drag Queens fra tidligere sæsoner dyster om en præmie på 100.000 dollars og en eftertragtet plads i Drag Race Hall of Fame.

RuPaul’s Drag Race: All Stars (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 9. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se RuPaul’s Drag Race: All Stars på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om RuPaul’s Drag Race: All Stars (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at RuPaul’s Drag Race: All Stars (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame RuPaul’s Drag Race: All Stars, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til RuPaul’s Drag Race: All Stars er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.3 kommentarer til RuPaul’s Drag Race: All Stars

 1. Navn - kl. 12:38, 04-02-2019:

  Hvorfor er der ikke kommet noget nyt afsnit (s4e8)?

 2. E - kl. 18:20, 08-02-2019:

  Elsker all stars sæson 4. Og ønsker virkelig sæson 1-3 også kommer derind!!

 3. Anette - kl. 19:41, 14-05-2020:

  Hvorfor er All Stars sæson 1-3 ikke på Netflix?

  Skriv kommentar