Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » RuPaul’s Drag Race: All Stars

RuPaul’s Drag Race: All Stars

03/12/2021 | Flixfilm

RuPaul’s Drag Race: All Stars på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Drag Queens fra tidligere sæsoner dyster om en præmie på 100.000 dollars og en eftertragtet plads i Drag Race Hall of Fame.

RuPaul’s Drag Race: All Stars (Sæson 6) havde premiere på Netflix Danmark den 3. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til RuPaul’s Drag Race: All Stars på YouTube.Se RuPaul’s Drag Race: All Stars på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om RuPaul’s Drag Race: All Stars (Sæson 6) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at RuPaul’s Drag Race: All Stars (Sæson 6) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame RuPaul’s Drag Race: All Stars, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til RuPaul’s Drag Race: All Stars er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
3 kommentarer til RuPaul’s Drag Race: All Stars

  1. Navn - kl. 12:38, 04-02-2019:

    Hvorfor er der ikke kommet noget nyt afsnit (s4e8)?

  2. E - kl. 18:20, 08-02-2019:

    Elsker all stars sæson 4. Og ønsker virkelig sæson 1-3 også kommer derind!!

  3. Anette - kl. 19:41, 14-05-2020:

    Hvorfor er All Stars sæson 1-3 ikke på Netflix?

Skriv kommentar