Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » RuPaul’s Drag Race Holi-Slay Spectacular

RuPaul’s Drag Race Holi-Slay Spectacular

09/12/2018 | Ingen kommentarer

Se RuPaul’s Drag Race Holi-Slay Spectacular på Netflix

Indspilningsår: 2016–
Genre: Game-Show
Instruktør: N/A
Skuespillere: RuPaul, Michelle Visage, Todrick Hall
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.0

Resumé: Latrice Royale, Shangela, Kim Chi og andre fanfavoritter kæmper om at blive Drag Race-juledronning i dette specialprogram, der er et sandt julemirakel!


Se RuPaul’s Drag Race Holi-Slay Spectacular på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


RuPaul’s Drag Race Holi-Slay Spectacular havde premiere på Netflix Danmark den 9. December, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om RuPaul’s Drag Race Holi-Slay Spectacular ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til RuPaul’s Drag Race Holi-Slay Spectacular herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til RuPaul’s Drag Race Holi-Slay Spectacular er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at RuPaul’s Drag Race Holi-Slay Spectacular stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore