Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » RuPaul’s Drag Race Holi-Slay Spectacular

RuPaul’s Drag Race Holi-Slay Spectacular

09/12/2018 | Flixfilm

Se RuPaul’s Drag Race Holi-Slay Spectacular på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Talk-Show
Instruktør: N/A
Skuespillere: RuPaul, Michelle Visage
Spilletid: 60 min
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 6.9

Beskrivelse: Latrice Royale, Shangela, Kim Chi og andre fanfavoritter kæmper om at blive Drag Race-juledronning i dette specialprogram, der er et sandt julemirakel!


Se RuPaul’s Drag Race Holi-Slay Spectacular på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkRuPaul’s Drag Race Holi-Slay Spectacular havde premiere på Netflix Danmark den 9. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om RuPaul’s Drag Race Holi-Slay Spectacular ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til RuPaul’s Drag Race Holi-Slay Spectacular herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til RuPaul’s Drag Race Holi-Slay Spectacular er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at RuPaul’s Drag Race Holi-Slay Spectacular stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar