Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » RuPaul’s Drag Race: Untucked!

RuPaul’s Drag Race: Untucked!

26/06/2020 | Flixfilm

Se RuPaul’s Drag Race: Untucked! på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Slagsmålene. Hemmelighederne. Spydighederne. Kom med bag kulisserne sammen med deltagerne fra RuPaul's Drag Race, og se, hvad der sker uden for catwalken.

RuPaul’s Drag Race: Untucked! (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 26. juni, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til RuPaul’s Drag Race: Untucked! på YouTube.Se RuPaul’s Drag Race: Untucked! på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om RuPaul’s Drag Race: Untucked! (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at RuPaul’s Drag Race: Untucked! (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame RuPaul’s Drag Race: Untucked!, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til RuPaul’s Drag Race: Untucked! er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar