Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » RuPaul’s Drag Race: Untucked!

RuPaul’s Drag Race: Untucked!

08/03/2019 | Ingen kommentarer

Se RuPaul’s Drag Race: Untucked! på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Slagsmålene. Hemmelighederne. Spydighederne. Kom med bag kulisserne sammen med deltagerne fra RuPaul's Drag Race, og se, hvad der sker uden for catwalken.


Se RuPaul’s Drag Race: Untucked! på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


RuPaul’s Drag Race: Untucked! (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 8. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om RuPaul’s Drag Race: Untucked! (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til RuPaul’s Drag Race: Untucked! herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til RuPaul’s Drag Race: Untucked! er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at RuPaul’s Drag Race: Untucked! (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar