Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » RuPaul’s Secret Celebrity Drag Race

RuPaul’s Secret Celebrity Drag Race

15/08/2020 | Flixfilm

Se RuPaul’s Secret Celebrity Drag Race på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Talk-Show
Instruktion: N/A
Skuespillere: RuPaul, Michelle Visage, Ross Mathews
Spilletid: 60 min
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Berømtheder favner deres indre dragqueen og konkurrerer i ikoniske Drag Race-udfordringer – med lidt hjælp fra tidligere deltagere.

RuPaul’s Secret Celebrity Drag Race (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. august, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se RuPaul’s Secret Celebrity Drag Race på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om RuPaul’s Secret Celebrity Drag Race (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at RuPaul’s Secret Celebrity Drag Race (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame RuPaul’s Secret Celebrity Drag Race, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til RuPaul’s Secret Celebrity Drag Race er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar