Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » RuPaul’s Secret Celebrity Drag Race

RuPaul’s Secret Celebrity Drag Race

15/08/2020 | Flixfilm

Se RuPaul’s Secret Celebrity Drag Race på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Talk-Show
Instruktør: N/A
Skuespillere: RuPaul, Michelle Visage
Spilletid: 60 min
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: Berømtheder favner deres indre dragqueen og konkurrerer i ikoniske Drag Race-udfordringer – med lidt hjælp fra tidligere deltagere.


Se RuPaul’s Secret Celebrity Drag Race på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


RuPaul’s Secret Celebrity Drag Race (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. august, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om RuPaul’s Secret Celebrity Drag Race (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til RuPaul’s Secret Celebrity Drag Race:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til RuPaul’s Secret Celebrity Drag Race er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at RuPaul’s Secret Celebrity Drag Race (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar