Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rurouni Kenshin: The Final

Rurouni Kenshin: The Final

18/06/2021 | Flixfilm

Se Rurouni Kenshin: The Final på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I 1879 står Kenshin og hans allierede over for deres hidtil stærkeste fjende: hans tidligere svoger Enishi Yukishiro og hans håndlangere, som har sværget hævn.

Rurouni Kenshin: The Final havde premiere på Netflix Danmark den 18. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Rurouni Kenshin: The Final på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Rurouni Kenshin: The Final ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rurouni Kenshin: The Final stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Rurouni Kenshin: The Final, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Rurouni Kenshin: The Final er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar