Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rurouni Kenshin: The Legend Ends

Rurouni Kenshin: The Legend Ends

18/06/2021 | Flixfilm

Se Rurouni Kenshin: The Legend Ends på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Kenshin træner med sin mester for at lære de endelige teknikker, han skal bruge til at standse Shishio fra at vælte regeringen og kaste Japan ud i kaos.

Rurouni Kenshin: The Legend Ends havde premiere på Netflix Danmark den 18. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Rurouni Kenshin: The Legend Ends på YouTube.Se Rurouni Kenshin: The Legend Ends på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Rurouni Kenshin: The Legend Ends ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rurouni Kenshin: The Legend Ends stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Rurouni Kenshin: The Legend Ends, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Rurouni Kenshin: The Legend Ends er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar