Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Rush

01/09/2014 | Flixfilm

Rush på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Action, Biography, Drama
Instruktion: Ron Howard
Skuespillere: Daniel Brühl, Chris Hemsworth, Olivia Wilde
Spilletid: 123 min
Land: United Kingdom, United States
Sprog: English, German, Italian, French, Spanish
IMDb-karakter: 8.1

Handling: Dette dramatiske portræt af den intense rivalisering mellem racerkørerne Niki Lauda og James Hunt i 1970'erne skildrer kontrasterne mellem de to mestre.Se Rush på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Rush havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Rush på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Rush ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rush stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Rush, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Rush er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar