Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Rush

01/09/2014 | Flixfilm

Se Rush på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Biography, Drama, Sport
Instruktør: Ron Howard
Skuespillere: Chris Hemsworth, Daniel Brühl, Olivia Wilde, Alexandra Maria Lara
Spilletid: 123 min
Land: UK, Germany, USA
Sprog: English, German, Italian, French, Spanish
IMDb-karakter: 8.1

Beskrivelse: Dette dramatiske portræt af den intense rivalisering mellem racerkørerne Niki Lauda og James Hunt i 1970'erne skildrer kontrasterne mellem de to mestre.


Se Rush på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkRush havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Rush ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Rush herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Rush er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rush stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar