Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Rusland siger nej til House of Cards

Rusland siger nej til House of Cards

08/07/2014 | Flixfilm

house-of-cards-danmark-netflix-gratisI forbindelse med de igangværende optagelser af den kommende House of Cards sæson 3 har Netflix og produktionsholdet ønsket, at optage flere scener i FN’s Sikkerhedsråds lokaler, men det har Rusland, som det eneste land, afvist. Det skriver Foreign Policy.

Kina var også lidt tilbageholden med, at give tilladelse, men efter at de fik lov til at gennemlæse og godkende manuskriptet, ændrede de mening. Rusland var dermed det eneste af de fem lande, der er en del af Sikkerhedsrådet, som fastholdte deres nej til Netflix og House of Cards.

Den russiske diplomat, Mikael Agasandyan, begrundede landets afvisning med, at lokalerne skulle være til rådighed ved uforudsete hændelser og det ikke er et sted som bør filmatiseres. FN’s generalsekretær, Ban Ki-Moon var positiv overfor optagelserne da han mente, at House of Cards kunne være med til at fremme forståelsen for Sikkerhedsrådets arbejde.

LÆS OGSÅ   'The Lincoln Lawyer' vender tilbage

Det var ellers meningen, at Kevin Spacey i rollen som Frank Underwood skulle have indtaget Sikkerhedsrådet i to episoder af House of Cards sæson 3.

Artiklen fortsætter under annoncen

FN’s Sikkerhedsråds lokaler er tidligere blevet brugt i film og serier, heriblandt i The Interpreter (Tolken) med Nicole Kidman og Jesper Christensen fra 2005.

Hvorvidt manuskriptet til sæson 3 skal omskrives efter Ruslands afvisning, vides ikke. Det forventes, at House of Cards sæson 3 har premiere på Netflix til februar 2015.
Skriv kommentar