Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Russell Brand: End the Drugs War

Russell Brand: End the Drugs War

30/06/2017 | Flixfilm

Se Russell Brand: End the Drugs War på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Documentary
Instruktør: Ross Wilson
Skuespillere: Russell Brand, Nick Clegg, David Cameron, João Goulão
Spilletid: 60 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: Komikeren, som er tidligere narkoman, tager med politiet på en række razziaer og besøger narkotikahuler, før han henvender sig til FN om afkriminalisering.


Se Russell Brand: End the Drugs War på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Russell Brand: End the Drugs War havde premiere på Netflix Danmark den 30. juni, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Russell Brand: End the Drugs War ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Russell Brand: End the Drugs War:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Russell Brand: End the Drugs War er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Russell Brand: End the Drugs War stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar