Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Russell Brand: End the Drugs War

Russell Brand: End the Drugs War

30/06/2017 | Ingen kommentarer

Se Russell Brand: End the Drugs War på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Documentary
Instruktør: Ross Wilson
Skuespillere: Russell Brand, Nick Clegg, David Cameron, João Goulão
Spilletid: 60 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Resumé: Komikeren, som er tidligere narkoman, tager med politiet på en række razziaer og besøger narkotikahuler, før han henvender sig til FN om afkriminalisering.


Se Russell Brand: End the Drugs War på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Russell Brand: End the Drugs War havde premiere på Netflix Danmark den 30. June, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Russell Brand: End the Drugs War ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Russell Brand: End the Drugs War herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Russell Brand: End the Drugs War er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Russell Brand: End the Drugs War stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore