Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Russell Brand: From Addiction to Recovery

Russell Brand: From Addiction to Recovery

30/06/2017 | Ingen kommentarer

Se Russell Brand: From Addiction to Recovery på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Documentary
Instruktør: Ross Wilson
Skuespillere: Russell Brand, Amy Winehouse, Mitch Winehouse
Spilletid: 60 min
Land: UK
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 7.0

Resumé: Brand trækker på sine egne erfaringer med et heroinmisbrug og trodser konventionelle teorier og sociale politikker om brug og behandling af narkotikamisbrug.


Se Russell Brand: From Addiction to Recovery på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Russell Brand: From Addiction to Recovery havde premiere på Netflix Danmark den 30. juni, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Russell Brand: From Addiction to Recovery ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Russell Brand: From Addiction to Recovery herunder:Fra premieredatoen (30. juni, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Russell Brand: From Addiction to Recovery er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Russell Brand: From Addiction to Recovery stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.    Skriv kommentar


Telmore