Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Russell Brand: Re:Birth

Russell Brand: Re:Birth

04/12/2018 | Ingen kommentarer

Se Russell Brand: Re:Birth på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Russell Brand er i det snakkesalige hjørne i London, hvor han sludrer om verdens tilstand og fortæller om, hvordan livet har ændret sig, efter han er blevet far.


Se Russell Brand: Re:Birth på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Russell Brand: Re:Birth havde premiere på Netflix Danmark den 4. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Russell Brand: Re:Birth ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Russell Brand: Re:Birth herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Russell Brand: Re:Birth er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Russell Brand: Re:Birth stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore