Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Russell Brand: Re:Birth

Russell Brand: Re:Birth

04/12/2018 | Flixfilm

Se Russell Brand: Re:Birth på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Russell Brand er i det snakkesalige hjørne i London, hvor han sludrer om verdens tilstand og fortæller om, hvordan livet har ændret sig, efter han er blevet far.


Se Russell Brand: Re:Birth på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkRussell Brand: Re:Birth havde premiere på Netflix Danmark den 4. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Russell Brand: Re:Birth ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Russell Brand: Re:Birth herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Russell Brand: Re:Birth er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Russell Brand: Re:Birth stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar