Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Russell Brand: Re:Birth

Russell Brand: Re:Birth

04/12/2018 | Flixfilm

Se Russell Brand: Re:Birth på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Russell Brand er i det snakkesalige hjørne i London, hvor han sludrer om verdens tilstand og fortæller om, hvordan livet har ændret sig, efter han er blevet far.

Russell Brand: Re:Birth havde premiere på Netflix Danmark den 4. december, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Russell Brand: Re:Birth på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Russell Brand: Re:Birth ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Russell Brand: Re:Birth stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Russell Brand: Re:Birth, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Russell Brand: Re:Birth er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar