Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Russell Howard: Lubricant

Russell Howard: Lubricant

14/12/2021 | Flixfilm

Russell Howard: Lubricant på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Russell Howard, John Oliver, Will Hodgson
Spilletid: N/A
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Denne dokumentar i to dele viser komikeren Russell Howards forsinkede men begejstrede tilbagevenden til scenen og ser på hans liv under en uventet nedlukning.

Russell Howard: Lubricant havde premiere på Netflix Danmark den 14. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Russell Howard: Lubricant på YouTube.Se Russell Howard: Lubricant på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Russell Howard: Lubricant ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Russell Howard: Lubricant stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Russell Howard: Lubricant, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Russell Howard: Lubricant er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar