Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Russell Howard: Recalibrate

Russell Howard: Recalibrate

20/12/2017 | Ingen kommentarer

Se Russell Howard: Recalibrate på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy
Instruktør: Russell Howard
Skuespillere: Russell Howard
Spilletid: 69 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Resumé: Komikeren Russell Howard pløjer sig gennem politik, porno, sociale medier og sine egne begrænsninger. Men det lykkes ham alligevel at holde det hele i en positiv tone.


Se Russell Howard: Recalibrate på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Russell Howard: Recalibrate havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Russell Howard: Recalibrate ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Russell Howard: Recalibrate herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Russell Howard: Recalibrate er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Russell Howard: Recalibrate stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore