Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Russell Howard: Recalibrate

Russell Howard: Recalibrate

20/12/2017 | Flixfilm

Se Russell Howard: Recalibrate på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy
Instruktør: Russell Howard
Skuespillere: Russell Howard
Spilletid: 69 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: Komikeren Russell Howard pløjer sig gennem politik, porno, sociale medier og sine egne begrænsninger. Men det lykkes ham alligevel at holde det hele i en positiv tone.


Se Russell Howard: Recalibrate på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkRussell Howard: Recalibrate havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Russell Howard: Recalibrate ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Russell Howard: Recalibrate herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Russell Howard: Recalibrate er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Russell Howard: Recalibrate stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar