Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Russell Howard: Recalibrate

Russell Howard: Recalibrate

20/12/2017 | Flixfilm

Se Russell Howard: Recalibrate på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy
Instruktør: Russell Howard
Skuespillere: Russell Howard
Spilletid: 69 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Komikeren Russell Howard pløjer sig gennem politik, porno, sociale medier og sine egne begrænsninger. Men det lykkes ham alligevel at holde det hele i en positiv tone.

Russell Howard: Recalibrate havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Russell Howard: Recalibrate på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Russell Howard: Recalibrate ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Russell Howard: Recalibrate stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Russell Howard: Recalibrate, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Russell Howard: Recalibrate er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar