Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Russell Madness

Russell Madness

10/05/2015 | Flixfilm

Se Russell Madness på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Family
Instruktør: Robert Vince
Skuespillere: Sean Giambrone, David Milchard, Steve Richmond, Jesse Reid
Spilletid: 92 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.2

Beskrivelse: En livlig terrier, ved navn Russel, som er en rigtig god bryder, bliver et sportsfænomen ved hjælp af sin træner, en abe ved navn Hunk.


Se Russell Madness på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkRussell Madness havde premiere på Netflix Danmark den 10. maj, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Russell Madness ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Russell Madness herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Russell Madness er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Russell Madness stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar