Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Russell Peters: Almost Famous

Russell Peters: Almost Famous

07/10/2016 | Flixfilm

Se Russell Peters: Almost Famous på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy
Instruktør: David Higby
Skuespillere: Russell Peters, Jus Reign
Spilletid: 73 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Komikeren vender hjem til Toronto for at give sit syn på kulturelle særheder, møbelkonstruktion og toiletbesøg.

Russell Peters: Almost Famous havde premiere på Netflix Danmark den 7. oktober, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Russell Peters: Almost Famous på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Russell Peters: Almost Famous ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Russell Peters: Almost Famous stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Russell Peters: Almost Famous, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Russell Peters: Almost Famous er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar