Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Russian Doll

Russian Doll

20/04/2022 | Flixfilm

Russian Doll på Netflix

Produktionsår: 2019–
Genre: Comedy, Drama, Mystery
Instruktion: N/A
Skuespillere: Natasha Lyonne, Charlie Barnett, Greta Lee
Spilletid: 30 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Handling: Nadia bliver ved med at dø og genopleve sin 36 års fødselsdag. Hun er fanget i en surrealistisk tidslomme – hvor hun ser sin egen død i øjnene.Se Russian Doll på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Russian Doll (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 20. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Russian Doll på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Russian Doll (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Russian Doll (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Russian Doll, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Russian Doll er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar