Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Russian Doll

Russian Doll

01/02/2019 | Ingen kommentarer

Se Russian Doll på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Comedy, Drama, Mystery
Instruktør: N/A
Skuespillere: Natasha Lyonne, Charlie Barnett, Greta Lee, Elizabeth Ashley
Spilletid: 30 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.9

Resumé: Nadia bliver ved med at dø og genopleve sin 36 års fødselsdag. Hun er fanget i en surrealistisk tidslomme – hvor hun ser sin egen død i øjnene.


Se Russian Doll på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Russian Doll (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Russian Doll (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Russian Doll herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Russian Doll er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Russian Doll (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar