Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Russian Doll

Russian Doll

01/02/2019 | Flixfilm

Se Russian Doll på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Adventure, Comedy, Drama, Mystery
Instruktør: N/A
Skuespillere: Natasha Lyonne, Charlie Barnett, Greta Lee, Elizabeth Ashley
Spilletid: 30 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.9

Beskrivelse: Nadia bliver ved med at dø og genopleve sin 36 års fødselsdag. Hun er fanget i en surrealistisk tidslomme – hvor hun ser sin egen død i øjnene.


Se Russian Doll på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkRussian Doll (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Russian Doll (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Russian Doll herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Russian Doll er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Russian Doll (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar