Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Russo-brødrene ude af ‘Magic: The Gathering’-serie

Russo-brødrene ude af ‘Magic: The Gathering’-serie

24/08/2021 | Flixfilm

magic the gathering netflix

I sommeren 2019 blev det annonceret, at Netflix og brødrene Joe & Anthony Russo, som også var instruktører på superheltebraget ‘Avengers: Endgame’, skulle stå for filmatiseringen af det populære samle-kortspil ‘Magic: The Gathering’.

Brødrene ville udvide historien om Planeswalkers, som er spillets unikke helte og skurke, der kæmper en kamp, der er større end nogen verden kan holde.

Men den vision holdte tilsyneladende ikke stik for nu kan Netflix meddele, at Joe og Anthony har forladt projektet.

Det var øjensynligt kreative uenigheder, som var årsagen til at de har forladt den animeret originalserie.

Artiklen fortsætter under annoncen

Netflix har dog allerede erstatningen klar i kulissen og der er tale om Jeff Kline (‘Transformers: Prime’) som overtager arbejdet med at filmatisere kortspillet for første gang nogensinde siden det blev lanceret i 1993.

“Selvom Russo-brødrene ikke længere er en del af serien, har deres passion for spillet kombineret med deres kreative input været med til at forme projektet til noget, som vi tror fans af spillet og dem der er nye i ‘Gathering Universe’ vil synes er fedt, samt opdage, hvad millioner af fans rundt om i verden har været betaget af de sidste 25 år, lyder det fra Netflix i en udtalelse.

LÆS OGSÅ:   Det populære kortspil 'Exploding Kittens' kommer som Netflix-serie

Joe & Anthony Russo er dog ikke blevet uvenner med Netflix for lige nu er brødrene i gang med det dyreste og mest ambitiøse filmprojekt hos streamingtjenesten nogensinde.

Det er ikke blevet annonceret hvornår ‘Magic: The Gathering’ får premiere på Netflix Danmark.
Skriv kommentar