Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rust Valley Restorers

Rust Valley Restorers

21/08/2020 | Flixfilm

Rust Valley Restorers på Netflix

Produktionsår: 2018–
Genre: Documentary
Instruktion: N/A
Skuespillere: Michael Daingerfield, Mike Hall, Avery Shoaf
Spilletid: 38 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Handling: Vintagebilsamleren Mike Hall, hans ven Avery Shoaf og sønnen Connor giver den ekstra gas, når de restaurerer gamle biler – og forhåbentlig scorer nogle penge på det.

Rust Valley Restorers (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 21. august, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Rust Valley Restorers på YouTube.Se Rust Valley Restorers på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Rust Valley Restorers (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rust Valley Restorers (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Rust Valley Restorers, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Rust Valley Restorers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar