Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rust Valley Restorers

Rust Valley Restorers

21/08/2020 | Flixfilm

Se Rust Valley Restorers på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: Michael Daingerfield
Spilletid: 38 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Beskrivelse: Vintagebilsamleren Mike Hall, hans ven Avery Shoaf og sønnen Connor giver den ekstra gas, når de restaurerer gamle biler – og forhåbentlig scorer nogle penge på det.


Se Rust Valley Restorers på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Rust Valley Restorers (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 21. august, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Rust Valley Restorers (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Rust Valley Restorers:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Rust Valley Restorers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rust Valley Restorers (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar