Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Rustom

06/01/2017 | Flixfilm

Se Rustom på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Dharmendra Suresh Desai
Skuespillere: Akshay Kumar, Manoj Bajpayee, Ileana D'Cruz, Esha Gupta
Spilletid: 148 min
Land: India
Sprog: Hindi, English
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: En dekoreret flådeofficer dræber sin kones elsker, hvilket medfører en sensationel retssag og et nationalt stormvejr om passion kontra overlagt mord.


Se Rustom på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkRustom havde premiere på Netflix Danmark den 6. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Rustom ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Rustom herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Rustom er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rustom stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar