Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ryan Hamilton: Happy Face

Ryan Hamilton: Happy Face

29/08/2017 | Flixfilm

Se Ryan Hamilton: Happy Face på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary, Comedy
Instruktør: Marcus Raboy
Skuespillere: Ryan Hamilton
Spilletid: 56 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: Ryan Hamilton, som stammer fra en lille by på landet, morer New York med sine underholdende landbobetragtninger om storbylivet, luftballoner og alenebesøg i Disney World.


Se Ryan Hamilton: Happy Face på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkRyan Hamilton: Happy Face havde premiere på Netflix Danmark den 29. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ryan Hamilton: Happy Face ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Ryan Hamilton: Happy Face herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ryan Hamilton: Happy Face er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ryan Hamilton: Happy Face stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar