Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Rygte: Dexter sæson 5 kommer snart på Netflix DK

Rygte: Dexter sæson 5 kommer snart på Netflix DK

26/08/2013 | Flixfilm

netflix dexter season 5 netflix dkHvis du savner flere afsnit af den amerikanske thriller-serie Dexter, så skal du måske holde øje med Netflix den kommende tid. Vi har nemlig opsnappet et hint som viser, at sæson 5 skulle være på trapperne og det er faktisk Netflix selv som har startet rygtet.

I forbindelse med den seneste pressemeddelelse som Netflix udsendte omkring den nye “Min Liste” funktion var der vedhæftet et par pressebilleder, som viser funktionen i aktion. På disse billeder holdes muse-markøren over Dexter hvoraf det fremgår, at der er nye episoder og teksten viser, at der er 5 sæsoner tilgængelige, mens der på nuværende tidspunkt kun er 4 sæsoner. Alle de øvrige titler stemmer overens med indholdet på den danske Netflix og man kunne derfor tro, at Netflix benytter en intern udgave som indholder film og serier som medlemmerne først får, at se på et senere tidspunkt. På den amerikanske Netflix kan man i øvrigt ikke se Dexter, så billedet kan heller ikke ikke være herfra.

LÆS OGSÅ:   Nye film og serier på Netflix (Uge 6 – 2024)

Se billedet fra Netflix i fuld opløsning her: Link.

Hvorvidt rygtet holder stik eller hvornår sæson 5 af Dexter eventuelt vil være tilgængelig på Netflix kan vi kun gætte os frem til, men det er da lidt interessant hvis Netflix ved et uheld er kommet til, at afsløre fremtidigt indhold.

Artiklen fortsætter under annoncen
Skriv kommentar