Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Rygte: Netflix vil have egne biografer

Rygte: Netflix vil have egne biografer

19/04/2018 | Flixfilm

Alle film som Netflix producerer eller har købt de eksklusive rettigheder til udkommer, som bekendt, direkte på deres streamingtjeneste, således deres medlemmer kan se dem så hurtigt som muligt.

En manøvre som biografer har været utilfredse med og som senest har betydet at Netflix er blevet udelukket fra dette års Cannes Film Festival, da streamingtjenesten har afvist at lade deres film få biografpremiere inden de bliver udgivet på Netflix.

Nu skriver den amerikanske avis L.A. Times imidlertid, at Netflix leger med tanken om at opkøbe biografer i Los Angeles og New York for at imødekomme de modvinde som streamingtjenesten har oplevet.

Historien er baseret på rygter og Netflix har således endnu ikke lagt nogle konkret bud på biograferkæder, men sådanne et træk vil helt sikkert ikke blive imødeset af biografbranchen og filmfestivaler, der indtil nu har sat en kæp i hjulet.

LÆS OGSÅ:   'Rebel Moon: The Zack Snyder Cut' får premieredato

Årsagen til at Netflix kan være interesseret i at eje egne biografer er sandsynligvis også fordi, at en Oscar-nominering kræver at en given film er blevet udsendt i biograferne. Netflix har tidligere indgået aftaler med ekskisterende biografer om blot at lade deres film være på plakaten en uges tid, således de var berretiget til en Oscar-nominering.

Artiklen fortsætter under annoncen

Netflix har dog ofte givet udtryk for biografernes modvilje, hvilket de selvsagt kan komme udenom ved at eje deres egne biografer – hvis ikke filmbranchen og festivaler efterfølgende vælger at boykotte alle streamingtjenestens biografer.
Skriv kommentar