Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Rygte: Ny Netflix-film med Eddie Murphy

Rygte: Ny Netflix-film med Eddie Murphy

08/10/2015 | Flixfilm

Produktionsselskabet Imagine Entertainment og Netflix er angiveligt ved at udvikle en ny film, som har Eddie Murphy i hovedrollen. Det skriver det amerikanske medie Bloomberg.

Det er Brian Grazer, bestyrelseformand hos Imagine Entertainment, der afslører planerne om filmen, som dog ikke er blevet bekræftet af Netflix endnu. Michael Rosenberg, Imagine Entertainment, har ligeledes tilføjet, at projektet stadig er på et tidligt stadie.

Filmen skulle være en komedie med Eddie Murphy i hovedrollen, hvor han er så “rå” som han kan være, med henvisning til Murphys stand-up-show Raw fra 1984, hvor Eddie Murphy bl.a. siger “fuck” 223 gange i løbet af 93 minutter.

Eftersom Netflix endnu ikke har bekræftet filmen er det stadig usikkert om den overhovedet bliver til noget, men vi følger naturligvis op på historien hvis der sker en udvikling.

Artiklen fortsætter under annoncen

Eddie Murphy har ikke medvirket i en film siden A Thousand Words fra 2012, som mildestalt ikke fik særlig gode anmeldelser. Eddie Murphy var blandt de mest populære i skuespillere i 80’erne og 90’erne. Det forventes dog, at Eddie Murphy får et comeback når han i rollen som Axel Foley vender tilbage i de populære politifilm Beverly Hills Cop 4, som får premiere om nogle år.

LÆS OGSÅ   Netflix er klar til jul med 22 magiske nyheder

Hvis filmen bliver bekræftet, så vil den blive tilknyttet en efterhånden stor portefølje af film fra Netflix, som får premiere i den næste par år. Allerede d. 16. oktober har Netflix premiere på deres første film; Beasts of No Nation med Idris Elba i hovedrollen, men også film med Adam Sandler, Bill Murray, Brad Pitt, Ricky Gervais, Judd Apatow og Angelina Jolie er på vej.    Skriv kommentar