Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Rygte: Nyt Top Gear på Netflix

Rygte: Nyt Top Gear på Netflix

16/05/2015 | Flixfilm

p01lc1xnJeremy Clarkson, James May og Richard Hammond kan være på vej til streamingtjenesten Netflix med et helt nyt bilmagasin efter programmet Top Gear er lukket. Det skriver adskillige medier.

Der har i længere tid været rygter om et nyt Top Gear-program på Netflix efter Jeremy Clarkson valgte at gå og BBC trak stikket. Rygterne er dog tiltaget de seneste par dage og navnet på showet skulle tilmed være på plads. Hvis Netflix løber med programmet, kommer det angiveligt til at hedde ‘House of Cars’, ifølge den britiske tabloidavis The Mirror. Det er naturligvis med slet skjult henvisning til den populære Netflix-serie House of Cards med Kevin Spacey. Her på Flixfilm.dk kan vi dog ikke forestille os, at programmet vil blive navngivet således.

LÆS OGSÅ:   'Rebel Moon: The Zack Snyder Cut' får premieredato

Medierne nævner Netflix og den britiske tv-kanal ITV som de to parter, der kunne løbe med det nye Top Gear-program. Netflix er dog ikke afhængig af annoncører ligesom ITV, og derfor anses Netflix, som værende det optimale hjem for programmet. Jeremy Clarkson og Co. er kendte for at sprænge ting i luften og teste biler til deres maksimum og det er ikke sikkert at annoncørerne hos ITV vil være tilfredse med det.

Hverken Netflix eller Jeremy Clarkson og Co. har bekræftet forhandlingerne med streamingtjenesten. Vi følger op på sagen.

Artiklen fortsætter under annoncen
2 kommentarer til Rygte: Nyt Top Gear på Netflix

  1. Steen - kl. 14:52, 16-05-2015:

    Jaja, det er et tilbud. Heldigvis ikke et påbud til Netflix’s brugere 🙂

  2. Lars - kl. 18:26, 18-05-2015:

    Haha lige min tanke

Skriv kommentar