Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » S Is for Stanley

S Is for Stanley

12/05/2021 | Flixfilm

S Is for Stanley på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Documentary, Biography, Drama
Instruktion: Alex Infascelli
Skuespillere: Emilio D'Alessandro, Alex Infascelli, Roberto Pedicini
Spilletid: 78 min
Land: Italy, United Kingdom
Sprog: English, Italian
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Denne film gennemgår den ikoniske filmskaber Stanley Kubricks komplicerede liv set gennem hans mangeårige, hengivne chauffør Emilio D'Alessandros øjne.Se S Is for Stanley på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

S Is for Stanley havde premiere på Netflix Danmark den 12. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til S Is for Stanley på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om S Is for Stanley ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at S Is for Stanley stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame S Is for Stanley, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til S Is for Stanley er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar