Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » S.W.A.T.: Firefight

S.W.A.T.: Firefight

01/02/2021 | Flixfilm

S.W.A.T.: Firefight på Netflix

Produktionsår: 2011
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktion: Benny Boom
Skuespillere: Gabriel Macht, Robert Patrick, Carly Pope, Giancarlo Esposito
Spilletid: 89 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.3

Handling: Efter en mislykket gidselaktion bliver Detroits specialstyrker ofre for en forræderisk og hævngerrig føderal agent.

S.W.A.T.: Firefight havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til S.W.A.T.: Firefight på YouTube.Se S.W.A.T.: Firefight på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om S.W.A.T.: Firefight ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at S.W.A.T.: Firefight stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame S.W.A.T.: Firefight, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til S.W.A.T.: Firefight er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar