Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » S.W.A.T.: Under Siege

S.W.A.T.: Under Siege

01/01/2022 | Flixfilm

S.W.A.T.: Under Siege på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Action, Thriller
Instruktion: Tony Giglio
Skuespillere: Sam Jaeger, Adrianne Palicki, Michael Jai White
Spilletid: 89 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.5

Handling: Da en specialenhed tager en mystisk, højprofileret fange i deres varetægt, bryder helvedet løs, da internationale angrebsstyrker forsøger at vriste fangen fra dem.

S.W.A.T.: Under Siege havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til S.W.A.T.: Under Siege på YouTube.Se S.W.A.T.: Under Siege på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om S.W.A.T.: Under Siege ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at S.W.A.T.: Under Siege stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame S.W.A.T.: Under Siege, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til S.W.A.T.: Under Siege er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar